Votarea se încheie în:
000
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

PROGRESIV AWARDS premiază reușitele jucătorilor din retail & FMCG care se fac remarcați în piață prin inovații, deschiderea față de partenerii de business și curajul de a face lucrurile altfel.

Ajunsă la cea de-a 5-a ediție, competiția își propune să aducă recunoașterea adevăratelor valori din piața românească a bunurilor de larg consum:

  • OAMENI
    care prin eforturile, ideile și dedicația lor contribuie la dezvoltarea pieței și închegarea unei comunități de business puternice în retail & FMCG
  • BRANDURI
    care creează valoare adăugată pe o piață extrem de dinamică și competitivă
  • ORGANIZAȚII
    care setează trenduri noi în industria locală și care investesc în formarea viitoarei generații de manageri

Punctul culminant, cel în care trofeele - adevărate opere de artă realizate manual - ajung la câștigători, se desfășoară la Casino Sinaia. Pentru o seară, edificiul arhitectural devine locul de întâlnire a elitei pieței de retail & FMCG, pe scenă urcând executivi de top și antreprenori puternici din piața locală.

Cu un mecanism simplu și transparent, Progresiv Awards și-a câștigat în timp renumele de competiție independentă de sponsori din retail & FMCG, echidistantă și extrem de relevantă, cu o diferențiere clară de restul competițiilor de profil în principal datorită rigorii și a mecanismului de votare unic pe piață.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta Regulamentul Progresiv Awards.

Progresiv Awards quote
Mihaela Hoffman, Marketing Manager, Coca-Cola HBC RomâniaFrank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl RomâniaIrina Măndoiu, Director General Adjunct, AlbalacValer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Communication, Kaufland RomâniaOnno Rombouts, Managing Director Heineken România