Rămâi conectat
000
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Progresiv Awards 2021 și-a desemnat câștigătorii

Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din industria de retail și FMCG, și-a desemnat câștigătorii pentru ediția 2021.

Etapele Progresiv Awards 2021

 
14 Ianuarie 2020 – 14 Martie 2021
Etapa de înscriere în competiție
 
15 - 31 Martie 2021
Validarea nominalizărilor și selecția finaliștilor
 
1 Aprilie 2021
Anunțarea finaliștilor
 
19 Aprilie – 20 Mai 2021, ora 12:00
Etapa de votare
 
20 Mai 2021
Anunțarea căștigătorilor ediției 2021

Industria de retail & FMCG și-a desemnat câștigătorii la Progresiv Awards 2021.

 

Mecanism

Înscrierea în competiția Progresiv Awards se face exclusiv pe site-ul www.progresivawards.ro, prin completarea formularului de nominalizare sau autonominalizare disponibil pentru fiecare categorie, în limba română sau engleză.

 • Doar formularele care au completat câmpul “Argumentați nominalizarea” vor fi validate și înaintate Consiliului de Specialiști pentru selecția celor 5 finaliști per categorie.
 • Pentru a vă ghida în procesul de nominalizare, vă rugăm să accesați criteriile de selecție a câștigătorilor publicate pe site, la fiecare categorie în parte.
 • Pentru a garanta corectitudinea acestei competiții, Progresiv Awards nu va accepta sponsorizări de la companii producătoare sau distribuitoare de bunuri de larg consum, și nici de la retaileri din FMCG.
 • În competiție se pot înscrie companii, branduri/produse, manageri și antreprenori activi în comerțul FMCG din România, care pot demonstra performanțele de business atinse pe parcursul anului 2020. O companie poate înscrie proiecte / produse / campanii / manageri la maxim 3 categorii.
 • Informatiile transmise prin intermediul formularelor nu vor fi făcute publice, ci vor ajunge doar la membrii Consiliului care selectează finaliștii. Și pentru că știm cât de importantă este confidențialitatea datelor, membrii din Consiliu semnează un contract de confidențialitate (non disclosure agreement).
 • Înscrierea în competiția Progresiv Awards 2021 nu este condiționată de plata vreunei taxe.
 • Perioada de nominalizare / autonominalizare este: 14 Ianuarie 2020 – 14 Martie 2021
 

SELECȚIA FINALIȘTILOR

După încheierea etapei de nominalizări, Progresiv va reuni Consiliul de Specialiști pentru validarea înscrierilor în competiția Progresiv Awards și pentru selecția celor 5 finaliști pe fiecare categorie de premii.

 • La întâlnirea membrilor Consiliului de Specialiști se vor analiza argumentele aduse în formularele de înscriere, astfel că vă recomandăm să includeți cât mai multe informații în documentele de înscriere. Grila de notare are la baza criteriile de evaluare (“Ghid pentru nominalizare”) publicate pe site la fiecare categorie de premii. De asemenea, se va ține cont și de numărul de nominalizări înregistrate.
 • Nominalizările care primesc cele mai multe puncte (top 5) de la membrii Consiliului de Specialisti vor intra în lista de Finaliști.
 • Pentru a asigura transparența și corectitudinea procesului de selecție a finaliștilor, menționăm că pentru categoriile unde se vor regăsi printre nominalizați companii în care membrii juriului și-au derulat, la un moment dat activitatea, aceștia se vor recuza din procesul de consultare.
 • Lista Finaliștilor Progresiv Awards 2021 va fi publicată joi, 1 aprilie 2021.
 

VOTAREA

Cei 5 finalisti per categorie de premii, selectați în etapa anterioara, intră în etapa de Votare. Perioada de votare este: 19 Aprilie – 20 Mai 2021 – 12.00 pm.

 • În această etapă a compeției, Progresiv trimite prin email către fiecare din cei 10.000 de middle & top manageri din retailul alimentar & FMCG, precum și din domeniile conexe, selectați din baza de date Progresiv, câte un link unic de accesare a formularului de votare.
 • Linkurile unice garantează faptul că o persoană poate vota o singură dată.
 • Atenție!!! Linkul de votare devine inactiv doar când respondentul a apăsat pe butonul “Finalizare votare” din ultima fereastră a linkului.
 • Generarea linkurilor unice de votare și centralizarea datelor furnizate în formularele de votare se realizează de către Ipsos România, Research Partner al competiției Progresiv Awards.
 • Câștigătorii trofeului Progresiv Awards vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei Progresiv Awards desfășurate la Face Convention Center pe data de 20 mai 2021.
 

CUM SE VOTEAZA?

Procesul de votare este unul încrucișat, astfel:

 • Castigatorii premiilor “Best International Retailer”, “Best Local Retailer” sunt aleși exclusiv de către furnizori;
 • Castigatorii premiilor “Best FMCG Supplier”, ”Best Local FMCG Supplier”, “Best New Food Product”, “Best New Non-Food Product” și “Best New Beverage” sunt aleși exclusiv de către retaileri;
 • Câștigătorii premiilor “Best Vertically Integrated Business”, “Best Supply Chain”, “Best E-commerce Initiative”, “Best CSR Campaign”, “Best Sustainability Initiative”, “Brand of the Year in Retail & FMCG” și “Best Manager of the Year” sunt aleși de către întreaga industrie de retail & FMCG.*

* Managerii din companiile finaliste la aceste categorii vor primi formulare de vot personalizate, astfel încât să nu existe posibilitatea de a-și vota proiectul/compania.